14 Nisan 2012 Cumartesi

BALIKESİR’DE SOBA FACİASI


Karbon monoksit gazından zehirlenen 9 aylık hamile kadın ile kızı ve annesi öldü...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 9 aylık hamile kadın ile kızı ve annesi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, eşi Diyarbakır’da uzman çavuş olarak görev yapan 9 aylık hamile Hatice Altıntop doğumuna kısa süre kalması nedeniyle bir süre önce 3 yaşındaki kızı Irmak ile Burhaniye ilçesine bağlı Pelit köy’de bulunan annesi Halime Yıldırım’ın (55) evine yerleşti.


Kız kardeşi Ayşe Duman, gün boyu telefonla ulaşamadığı annesi, kız kardeşi ve yeğeni için kaygılanarak komşularını aradı.

Komşuları da kapıyı kimsenin açmaması ve evden ses gelmemesi üzerine şüphelenerek pencereyi kırarak içeri baktıklarında 9 aylık hamile Altıntop ile kızı Berrak ve büyükanne Halime Yıldırım’ın hareketsiz yattığını gördü.

Komşuların durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, girdikleri evde 9 aylık hamile kadın ile kızı ve annesinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Sağlık görevlileri, Hatice Altıntop ve karnındaki bebeği ile kızı Berrak ve annesi Halime Yıldırım’ın sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi.

Cenazelerin, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.http://www.haber7.com/haber/20120222/Balikesirde-soba-zehirlenmesi-2-olu.php

9 aylık hamile kadın ile kızı ve annesi Balıkesir’de toprağa verildi


Törene yakınlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Kadir Teke, Balıkesir Jandarma Komutanı Binbaşı Çağatay Gezen, çok sayıda asker ve vatandaş katıldı. (AA)

Cenazeler, gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.



                                  
                                                                   EBRU BAYRAK

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı.Dell notebook tamir olarak sizi takip ediyoruz tüm yazılarınızı için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil