3 Nisan 2012 Salı

ÖĞRENCİ KONSEYİ İLK TOPLANTISINI YAPTI


MÜHAM Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ilk toplantısı 19 Aralık 2011 tarihinde Kültür Merkezi Öğrenci Konsey Salonu’nda gerçekleştirildi.

Maltepe Üniversitesi’nde Kasım ayında fakülteler bazında yapılan seçimler sonucunda oluşan Öğrenci Konseyi’nin, 8 Aralık 2011 tarihinde yapılan kurultayında Konsey Başkanı olarak İletişim Fakültesi öğrencisi Zafer TOKA seçildi. Konseyin başkan yardımcılığı görevlerini ise Hemşirelik Fakültesinden Deniz KAKCIĞAZ ve Eğitim Fakültesi’nden Ersin ÇAĞLAR üstlendi.
Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Rahime GÖKBOĞA, Fen Edebiyat Fakültesi Elif SAĞLAM, Meslek Yüksek Okulu Mehmet Emin KILIÇ’ın denetleme kurulu üyesi olarak belirlendiği konseyin yönetim kurulu üyeleri Hukuk Fakültesi’nden Ömer Burak ARI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Emre GÜRSEL, Mimarlık Fakültesi’nden Kübra BALCI, Tıp Fakültesi’nden Ali Yaşar KILINÇ, Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Zeynep Özge KALYONCU’dan oluşuyor.
Konseyin 19 Aralık’ta yapılan ilk toplantısında başkan Zafer TOKA önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri yönetim kuruluna sundu. http://www.maltepe.edu.tr Bu çerçevede, Maltepe Üniversitesi’ne yakışır şekilde Bahar Şenliği düzenlemek, üniversite bünyesindeki kulüpleri daha aktif hale getirmek için kulüpler birliği başkanlığı kurulması, üniversite içinde bulunan sosyal spor faaliyet alanlarının daha etkin ve uygun fiyatla kullanılması için çalışmalar yapılması gibi önerilerin tartışıldığı toplantı, konsey üyelerinin değerlendirmeleri ve yeni önerileriyle sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder