23 Nisan 2012 Pazartesi

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Rize Dernekleri Federasyonu(RİDEF), Gençlik Kolları(Genç RİDEF)’liler 81 şehirden 81 gençle İstanbul Çamlıca da kahvaltıda biraraya geldi.


MÜHAM

''Çanakkalede savaşan dedelerin torunları Rize Sofrasında buluşuyor'' sloganı ile yola çıkan Genç RİDEF’liler 81 şehirden 81 gençle Çamlıca da kahvaltıda biraraya geldi.

Açılış konuşmasını yapan GençRİDEF Başkanı İrfan Serdar , projenin amacını şu şekilde anlattı:
Ali Ak ve Süleyman Türüt arkadaşlarımla başlattığımız bu projede birlik ve beraberlik vurgusu ana amacımızdır. Çanakkalede bu vatan için savaşan ve şehid olan dedelerimiz için nereli oldukları değil ne için savaştıkları önemli idi. Torunlarımız kavga etsinler diye değil kardeşcesine yaşasın diye bu vatanı bizlere emanet ettiler.
Projenin daha sonraki aşamalarında öncelikle 3 Mart Cumartesi akşamı Üsküdar Burhan Felek Spor Salonundaki Rizenin kurtuluş Gecesi etkinliğinde biraraya tekrar geleceklerini ve daha sonra farklı illerde biraraya gelerek kardeşliğimizi geliştireceğimizi dile getirdi. Daha sonra söz alan farklı şehirlerden gelen gençler böyle bir projede yer almaktan mutlu olduklarını belirttiler.
Kapanış konuşmasında RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi gençlere hitap ederek, böyle önemli bir organizasyon için GençRİDEF'e teşekkür ederek tüm genç kardeşlerimize yaz ayında yapılacak bir tekne gezisi sözü verdi. Program horon ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.






İLGİLİ HABER LİNKİ


MURAT ALBAYRAK
HİT-4 070503048





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder