23 Nisan 2012 Pazartesi

BİR 23 NİSAN DAHA RENKİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle ve renkli görüntülerle kutlandı.


MÜHAM
    Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’deki ve dünyadaki tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan, havanın da güzel olmasıyla coşkuyla kutlandı. http://www.fenerhaber.net/diger/23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-ozel-kutlamalari-haber-107-46681.html 
Günün en ilgi çeken görüntüleri ise devlet büyüklerinin kısa bir süreliğine koltuklarını çocuklara bırakmasıyla yaşandı. Koltuklara oturup konuşma yapan miniklerle büyükleri arasında samimi görüntüler ve neşeli diyaloglar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül koltuğunu bir süreliğine Bengisu Şahin’e bırakırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise koltuğunu Keçiören Tarhuncu Ahmet Paşa 5. Sınıf öğrencisi Enes Karabulut'a bıraktı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşmasında çocuklara, “Sizler de birbirinizle iyi arkadaş olun ki ilerde Türkiye’de mutlu ve beraber yaşayabilesiniz.” Dedi.




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise bugünkü çocuklarımızın Türkiye'deki geleceği, umudu olduğunu ve gelecekte bugünkü devlet büyüklerinin yönetim konumunda onların olacağını vurgulayarak, "Yakın bir gelecekte bizim oturduğumuz bu koltuklarda artık kalkmamak üzere oturacaksınız" dedi.
 
   



 .
Turgut KESKİN HİT-4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder