10 Nisan 2012 Salı

TÜRKİYENİN 2012 EUROVİSİON ADAYI CAN BONOMO

MÜHAM Burak Dövüşken 070503011 iletişim HİT 4

Eurovision şarkı yarışması 1956’dan bu yana her yıl Avrupa ülkeleri arasında düzenlenen en ünlü ve uzun soluklu şarkı yarışmasıdır. Türkiye’yi bu yıl Eurovision da Can Bonomo temsil edecek.

1956 dan bu yana düzenlen Eurovision şarkı yarışması Avrupa’nın en önemli şarkı yarışmasıdır. Her yıl çekişmeli geçen ve renkli görüntülere sahne olan Eurovisionun 2012de de zorlu geçmesi bekleniyor. Yarışmaya katılan bütün ülkelerin adayları son hazırlıklarını yapıyor.
http://www.poptakip.com/roportajlar/2272-can-bonomo-elle-dergisi-mart-2012.html
Bu yıl Eurovision’da Türkiye adına yarışacak kişi Can Bonomo, genç ve yetenekli bir şarkıcı olan Bonomo Eurovision için seçtiği şarkısının hazırlıklarını tamamladı ve Türk halkının beğenisine sundu. Bonom nun şarkısı büyük beğeni topladı, iyi bir sonuç elde etmesi bekleniyor. Konu ile ilgili İstanbul'un Bebek semtinde yapılan röportajlarda şunlar kaydedildi; Bonomo Eurovision için çok iyi bir seçim birincilik bekliyoruz (Ses müzik aranjörü Murat Atakan) ; Bonomo’dan umutluyum iyi bir sonuç bekliyorum(Deniz seki). Eurovision un finali heyecanla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder