9 Nisan 2012 Pazartesi

Kitap Toplama Kampanyasi!


Koç Üniversitesi Farkındalık Grubu ve Ataşehir Kent Plus sitesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği projeyle bir kütüphane yapıldı !

Koç Üniversitesi Farkındalık Grubunun başlattığı kampanya Mart ayı boyunca toplanan kitapların birleştirilmesiyle beraber Hatay Altınözü ilçesindeki Keskincik İlköğretim Okulu öğrencilerine bir kütüphane yapılması için herkesi harekete geçirdi. İstanbul’daki çoğu ilçeninde desteklediği projeye büyük sitelerde destek verdi.
http://events.ku.edu.tr/detail.php?i=384

Kent Plus site yöneticisi olan Özgür Boran'la yaptigimiz röportajda; Farkindalik Grubunun kendileriyle iletişime gecip sitede oturanların kullanmadıkları çocuk yada test kitaplarını toplamalarına yardımcı olmalarını istediklerini söyledi. Sitenin ortak iletişim araci olarak kullandiklari toplu mail sistemiyle sitede oturanlara rahatlikla ulasip kitaplari topladiklarini belirtti.




Mart ayında toplanan kitaplar hemen okula ulaştırılıp kütüphanede tamamlandı. Farkındalık grubunun yaptığı projeler bunlarla da sınırlı değil Van deprem’inde de duyarsız kalmayıp kıyafet yardımı toplayıp zamanında afet bölgesine ulaştırmışlardı. Grubun Etkinliklerini Koç Üniversitesi’nin sitesinden takip edebilirsiniz. http://adaylar.ku.edu.tr/gonulluluk-projeleri





Daha önce gerçekleştirdikleri bir diğer projede ŞanlıurfaYazlıca köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine bilgisayar laboratuar kurdular.http://crd.ku.edu.tr/sites/crd.ku.edu.tr/files/newsletter/030511/ust.htm Daha çok okula ulaşmak ve daha çok projeye imza atmak için yardımlarınız bekliyorlar.






Eylül SATICI
080705013
Yazılım Mühendisliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder